Добре дошли!

Моля, разгледайте внимателно и се запознайте с общите условия за ползване на страница www.rivsystems.com преди да я използвате. Настоящият документ съдържа Общи условия, съгласно които Рив Системс ООД предоставя услуги на клиентите си посредством интернет магазина www.rivsystems.com. Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на обект, картинка, линк или бутон, разположен на уеб сайта: www.rivsystems.com се счита, че Вие приемате или сте съгласни с описаните по-долу Общи условия.

Общи разпоредби

Интернет страницата е собственост на Рив Системс ООД и предоставя възможност за покупка - бързо и удобно, на избрани от потребителя стоки, които ще бъдат доставени до посочен от него адрес в страната.

Стока - продуктите, които се намират на интернет страницата не представляват правно обвързваща оферта, а са по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ продуктовата линия на търговеца. Стоките, които се предлагат за продажба чрез сайта са оригинален продукт на посочената върху тях търговска марка.

Клиент - лице, което осъществява достъп до Съдържанието, Услугите или Интернет страницата по какъвто и да е начин.

Регистрация

Регистрирайки акаунт в нашия електронен магазин, ще си спестите въвеждането на име, телефон и адрес всеки път, също така ще получавате своевременна информация за зареждането на новите колекции, промоционалните предложения и сезонните намаления.Клиентът гарантира, че данните, които предоставя в процеса на регистрация са верни, пълни и точни и при промяна на последните, ще ги актуализира своевременно.

Права и Задължения на Клиента

Клиентът има възможност да разглежда и да поръчва обявените стоки в магазина www.rivsystems.com Клиентът има право да се информира за състоянието на своята поръчка.

Kлиентът носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата.

Клиентът е длъжен да заплати цената на поръчката си според обявеният начин в сайта

Клиентът се задължава да посочи точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес, да плати цената на стоката, да заплати разходите по доставката, когато същата не е безплатна и да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

Права и Задължения на Търговеца

Рив Системс ООД няма задължението и обективната възможност да контролира начина, по който потребителите използват предоставяните услуги. разположени на сайта. Рив Системс ООД има право по всяко време, без уведомяване на клиента да прекрати ползването му на сайта, когато последният ползва услугите в нарушение на настоящите условия.

Рив Системс ООД се задължава след получаване на плащането да прехвърли на клиента собствеността на заявената за покупка от него стока, да достави в срок заявената за покупка стока, да проверява за изправност всеки артикул преди да бъде изпратен.

Рив Системс ООД не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си по този договор при настъпване на обстоятелства, които не е предвидил и не е бил длъжен да предвиди – вкл., случаи на случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на Интернет и в предоставянето на услугите извън контрола на Рив Системс ООД и сайта www.rivsystems.com

Авторско право

Съдържанието в www.rivsystems.com – информация, данни, ресурси, услуги, текст, снимков материал, графики - e собственост на Рив Системс ООД и/или на неговите партньори и доставчици, и е защитено с авторски права. Нито една част от този сайт не може да бъде възпроизвеждана под никаква форма, с каквато и да е цел и в каквато и да е медия или компютърна среда без изричното писмено съгласие на Рив Системс ООД и/или на неговите партньори и доставчици. Всяко неупълномощено използване на съдържанието ще се тълкува като нарушение на Закона за авторското право и сродните му права, Закона за марките и географските означения и другите действащи закони. Новините в този сайт са предназначена само за Ваша лична информация. Употребата му извън този смисъл като публикуване, размножаване, всяка форма на комерсиално използване, както и препредаването на трети лица в пълна, частична или преработена форма без знанието и одобрението на Рив Системс ООД е непозволено.

Отговорност

Рив Системс ООД прави всичко възможно за да поддържа вярна, точна и актуална информация за наличността на стоките си без това да изключва възможността инцидентно да възникват обективни несъответствия или пропуски. Рив Системс ООД защитава своята страница и данните на своите клиенти чрез криптиране.

Договор

С отправянето на заявка за доставка към www.rivsystems.com се счита, че клиентът е запознат изцяло с общите условия на Рив Системс ООД и ги е приел. Трябва да се попълни формата за заявка: ЛИНК След като попълните Вашите данни и изберете начин на плащане, нашите консултанти ще се свържат с вас за потвърждение на вашата заявка. Всички доставки се извършват в срок до 48 часа след получено потвърждение от наша страна.

Желаем Ви приятно пазаруване!

div>