Добре дошли!

Всички цени, свързани с представени продукти или услуги са в български лева (BGN) и включват данък добавена стойност (ДДС).

В случай, че клиентът е юридическо лице и желае да получи данъчна фактура, то трябва да предостави коректно данните на съответното юридическо лице.

За удобство на своите клиенти електронния магазин www.rivsystems.com предоставя няколко начина за разплащане на предлаганите продукти.

Наложен платеж Плащане с Наложен платеж – плащането се извършва с паричен превод по куриера при доставка на поръчаната от Клиента стока.

По банков път

Клиентът ще извърши плащане по посочени от Рив системс ООД банкови сметки. След получаване на сумата по нашата банкова сметката, стоката ще бъде изпратена на посочения от вас адрес.

Epay.bg

Ако клиентът разполага с кредитна или дебитна карта карти Борика, Maestro, MasterCard, VISA може да се възползва от плащане чрез системата Epay.bg, като трябва да спази точно инструкциите на услугата. След получаване на сумата по нашата банкова сметката, стоката ще бъде изпратена на посочения от вас адрес. .