Добре дошли!

Рив Систем ЕООД е българска фирма с многогодишен опит в международен транспорт и спедиция.

Фирмата е специализирана в международни и регионални товарни превози и експедиране в Европа. Нашата цел е да осигурим на клиентите си индивидуални и изцяло съобразени с нуждите и изискванията им транспортни услуги.

Ние ще намерим решение за вашата товарна или транспортна задача. Ние Ви предлагаме дългосрочно партньорство, основано на професионализъм и коректност, с нужната ангажираност Вашият товар да пристигне точно навреме при Вас или Вашите клиенти.

Разполагаме със собствен автопарк. Имаме договорни отношения с местни и чужди транспортни фирми, доказали своята точност, лоялност и професионализъм, разполагащи и поддържащи съвременни автопаркове, гарантиращи качествено съхранение и доставка за нашите клиенти.

Спедиторската дейност на фирмата обхваща вътрешен и международен транспорт. Нашите превозвачи транспортират стоки по утвърдени дестинации и са подготвени за техните специфични особености.

Осигуряваме и временно складиране на входящи и изходящи групажни пратки, за да улесним обработката на Вашите товари.

Държим на качеството. Прилагаме международно приети стандарти в нашия ежедневен бизнес и работим с намерението да:

  • осигуряваме бързи и висококачествени транспортни услуги
  • съкращаваме времето между продуктите на нашите партньори и техните крайни потребители
  • оптимизираме винаги нашите бизнес решения
  • осигуряваме по-голям просперитет на нашата компания и персонал.

Благодарение на високия си професионализъм и коректното отношението към клиентите ни, като към приятели успяхме да създадем Ривсистем като уважаван, доверен и предпочитан партньор и спедитор.  Стремим се да решаваме всяка една задача, свързана с международните доставки. 

За тази цел постоянно разширяваме инструментариума, с който разполагаме: доказани и проверени подизпълнители, регулярни групажни линии, възможности за междинно складиране и др.

За ваше улеснение разработваме интегрирана информационна система, която ще позволява обявяването в интернет на товари.

 Нашите услуги:

Акцентът на нашата дейност е транспортът на цели и частични пратки с директно натоварване и разтоварване от и до страните от Европейския съюз, в това число ADR товари.  

Автомобилите, които ползваме, са от малки 3 -15-палетни соло автомобили, стандартните 13.6 лин.м. бордови автомобили и различни обемни хенгери 100-117 м3. 

Организирана партньорска мрежа в Германия, Австрия, Италия, Белгия, Холандия, Испания, Дания, Франция, Турция, Сърбия, Унгария, Чехия. Възможности за взимане от всяка точка в отправната страна и доставка до всяка точка в България. 

Транспорт на цели и частични товари с уточнени срокове на доставка и ежедневна информация за местонахождението на пратката. 

Възможности за транспорт на стоки с автомобили с двама водачи. 

 

Обяви на Товари в Момента:

  

Код на Заявка

Дестинация от /до

Дата на товарене

Дата на доставка

Тип на товара : комплектен, групажен

Проследяване на товара къде се намира

Състояние на заявката взета или свободна

 1

 Plovdiv - Berlin

 08.08.2015

 12.08.2015

комплектен

 -

 взета

             

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА СУХОПЪТЕН ПРЕВОЗ